VIP КУХНИ

Мебели по поръчка на Кухни от по-висок клас!

Представяме Ви няколко кухни по поръчка от висок клас, когато кухнята трябва да е перфектна и да има 5 годишна гаранция!

На кухните са добавени механизми с изключително качество и комфорт на движението, което допринася усещането за лукс и качествено изпълнение. С това гарантираме дълготраен живот на механизмите и плавно движения на вратичките .

Плота на кухните е мястото, където ще поставяте продуктите с които ще приготвяте храната си. Той трябва да е лесен за почистване и да даде характер на атмосферата в стаята. Мрамор, гранит и технически камък (quartz), добавят в различен процент от тези качества.

Камък, стомана, стъкло и дърво: усещането е различно!

Кухня по поръчка: Златен мрамор, акрилен гланц слонова кост и конзолен удебелен рафт

Кухня по поръчка: Бял прованс, ретро хладилник и порцеланови дръжки

Кухня по поръчка: Технически камък, най-добрият плот за кухня, два хладилника за вграждане един до друг и остров върху алуминиева анти-бактериална база.

Запишете се за да се свържем с Вас

    Моля, запишете се за посещение от проектант:

    Ако не искате да се регистрирате, моля ползвайте фейсбук месинджър да се запознаем и да видим дали ще успеем да Ви предложим качествено и внимателно обслужване. Обръщаме внимание на всяко запитване и се стараем да отговорим до 1 час.

    Там ще Ви изпратим последните си обекти за да може да си представите повече възможности за Вашата кухня. Месинджъра на фейсбук позволява да говорят много специалисти в един чат и да се задават и отговарят много важни въпроси.

    Галерия от модерни тенденции за КУХНИ 2020 / 2021

    Производство и монтаж на кухни и гардероби по проект