Визуализация 2 на декори на 3D проект на кухня по поръчка

Преди проекта!

Преди да направим проекта за Вас е необходимо да се случат следните неща:

Да ни изпратите снимки на актуалното състояние на стените в стаята в която ще бъде кухнята. Трябват ни, да се ориентираме грубо за това на кой етап сте от подготовката за взимане на финалните размери за кухнята, необходими за техническият проект за производството.

Може да направите груба скица на размерите на стените за да избегнем първото идване за размери, те ще бъдат достатъчни за идейният проект и за оформяне на бюджетите за кухнята. Повечето жилища имат архитектурен план с размери. Моля изпратете ни ги , ако ги имате!

Ако предпочитате да изпратим човек на място, моля свържете с нас и ни кажете удобно за посещение време. Таксата в момента за услугата е 25 лв., която покрива само транспортните ни разходи.

Предпочитаме да ни пишете в месинджър, но можете да го направите и по телефона или мейла ни. Отидете на контакти и се свържете с нас, по най-удобният за вас начин!

Можем да посетим адреса за взимане на размери и след стандартно работно време, за да не се налага да взимате отпуск от работа . Примерно 19:00 ч. 

След, като имаме тази информация ще направим функционалното разпределение на поне 3 вида кухни с по 3 вида височини за горните шкафове специално за Вашето помещение на бъдещата Ви кухня. 

Когато имаме тези 9 разпределения ще направим офертата на бюджетите, тя включва 10 вида вратички за кухни по 9 различни варианта от проектите , и ще получите най-малко 90 различни цени  на кухнята си от които да избирате подходящата цена която да устрои бюджета Ви. 

Когато пред Вас има толкова много цени а пред нас толкова много идеи за кухнята Ви, ще може да си направим ползотворна среща и да Ви покажем мостри на кухни,  декори на цветове,  плюсове и минуси на различните материали за кухните ни, както и снимки на кухни от предишни клиенти от 15 години опит с който можем да се похвалим.

Ние сме специалисти в това ,което правим и очакваме Вашето запитване!

Не се колебайте да се свържете по-рано с нас, правилното проектиране и отстраняването на грешките от неправилно планиране изискват време за да стане ремонта на стаята и производството на кухнята хармонично. 

 

 

Неща които трябва да включва един професионален проект за кухня за да се гарантира качествено изпълнение и дълготрайна употреба и безопасно ползване.

  • Функционално разпределение в план
  • Избор на уреди за вграждане в кухнята!
  • Подпис от проектанта, че всички уреди за вграждане ще могат да се монтират правилно според изискванията за пожаро-безопасност от производителя на уредите.
  • Ревизионни врати на кухнята.
  • 3D проекция на всички стени и шкафове в стаята.
  • Осветление в кухнята.
  • ВиК за кухнята.
  • Ел. инсталация на уредите в кухнята.
  • Описание на обкова на кухнята и страната производител (панти, водачи за чекмеджета, механизми)
  • График за производство и монтаж.

Производство и монтаж на кухни и гардероби по проект